Tisztán, könnyen, hatékonyan... Velünk!


2010.08.12.
Az áru kiszállítása a vevő által megjelölt telephelyre, díjtalanul.  A termékeket a megrendelés beérkezésétől számított 72 órán belül szállítjuk.

2010.08.12.
Díjmentes a nálunk vásárolt tisztítószerek biztonsági adatlappal és használati utasítással való ellátása.  

3Top - a mindennapi tisztaság


Bultop

felülettisztító koncentrátum

Korszerű, kímélő, alkoholtartalmú általános tisztítószer. Minden lemosható felület, anyag, tárgy hatékony tisztítására alkalmas  (ajtó, csempe, tűzhely, ablak és ablakkeret stb).

Intenzíven, ugyanakkor kíméletesen tisztít. Csíkmentesen szárad! Kellemes, friss illatot biztosít.  Ideálisan használható mikroszálas törlőkendővel is.

 

Bulsan

szaniter-tisztító koncentrátum

 

Felületkímélő szaniter-tisztítókoncentrátum saválló anyagokra és felületekre (csempék, mosdók, csaptelepek, WC-k, üveg, műanyag stb).

Savas szaniter-tisztító, amely azonnal oldja a szennyeződést. Korrózió ellen is védelmet nyújt. Vízlepergető hatású, utántörlés nélkül is fényes felületet biztosít.

 

 Bulflor

felmosó-ápoló koncentrátum

  Kiváló tisztító- és ápoló hatású felmosószer. Automatákban és high-speed technikával is jól alkalmazható. Minden vízálló kemény felületen és rugalmas burkolaton használható.
Egy munkafolyamatban tisztít és ápol (80% tisztítás, 20% ápolás). Vízben oldódó polimert tartalmaz, melynek köszönhetően felmosáskor az ápolóréteg cserélôdik. Viasz- és szappanmentes. Optimális az egy- és kétlépcsős, vizes és nedves felmosáshoz. Magasfényűre polírozható.