Tisztán, könnyen, hatékonyan... Velünk!


2010.08.12.
Az áru kiszállítása a vevő által megjelölt telephelyre, díjtalanul.  A termékeket a megrendelés beérkezésétől számított 72 órán belül szállítjuk.

2010.08.12.
Díjmentes a nálunk vásárolt tisztítószerek biztonsági adatlappal és használati utasítással való ellátása.  

Padlótisztítók

Bulflor

felmosó-, ápolókoncentrátum

Kiváló tisztító- és ápoló hatású felmosószer. Automatákban és high-speed technikával is jól alkalmazható. Minden vízálló kemény felületen és rugalmas burkolaton használható.
Egy munkafolyamatban tisztít és ápol (80% tisztítás, 20% ápolás). Vízben oldódó polimert tartalmaz, melynek köszönhetően felmosáskor az ápolóréteg cserélődik. Viasz- és szappanmentes. Optimális az egy- és kétlépcsős, vizes és nedves felmosáshoz. Magasfényűre polírozható.
  Alco Flor
felmosókoncentrátum
  Sokoldalúan használható felmosószer. Mosóaktív hatóanyagok és alkohol speciális kombinációjának köszönhetően minden lemosható felületre (üveg, csempe, műanyag stb.) alkalmas. Emulzióval ápolt padlók, természetes és műkövek tisztítására is kiváló.
Hatékonyan eltávolítja a legkülönfélébb szennyeződéseket és zsírfoltokat. Csíkmentesen szárad, hosszantartó friss illatot biztosít.
 

 Delta

ipari tisztítószer
automatákhoz

   Gyorsan ható, erősen lúgos hatékony tisztítószer. Automata felmosókban és magasnyomású berendezésekben is alkalmazható.
Kemény, lúgálló felületek tisztításához, ipari területek, - mint gyártóhelységek, raktárak és műhelyek- takarításához ideális. Feloldja a legmakacsabb olaj- és zsírtartalmú szennyeződéseket. Gyengén habzik.