Tisztán, könnyen, hatékonyan... Velünk!


2010.08.12.
Az áru kiszállítása a vevő által megjelölt telephelyre, díjtalanul.  A termékeket a megrendelés beérkezésétől számított 72 órán belül szállítjuk.

2010.08.12.
Díjmentes a nálunk vásárolt tisztítószerek biztonsági adatlappal és használati utasítással való ellátása.  

Alaptisztítók

Boss

alaptisztítókoncentrátum

Rendkívül hatékony alaptisztító, lúg és vízálló keményfelületekre, rugalmas burkolatokra. Géppel és automatával is alkalmazható
Linóleum és gumi alaptisztítására nem megfelelő. Gyorsan és erőteljesen hat. Könnyedén eltávolítja a viasz-és polimer-rétegeket is.

Neolan

linóleum alaptisztító

Viasz- és polimeroldó, amely vízálló padlóburkolatok, főleg linóleum és gumi alaptisztítására alkalmas. Kíméletesen tisztít. Környezetbarát, gyengén habzik. Gyorsan oldja a szennyezõdést, eltávolítja a viasz- és polimer-rétegeket.

B & S

építőipari és uszodai
tisztítószer

Nagy hatóerejű savas tisztítószer, saválló padlókra és felületekre. Alkalmazható építkezések utáni nagytakarításhoz, vízkő- eltávolításhoz, vizes helyiségek, fürdők és nagykonyhák hatékony tisztításához, különböző készülékek, berendezések előírás- szerinti vízkimentesítéséhez.
Különösen hatékony. Gyengén habzik.

Profil

mikropórusos felületek tisztítókoncentrátuma

Lúgos tisztítószer alap-, mély- és napi tisztításhoz. Széles körben,- mint matt és fényes gres- lap burkolat, klinker, sajtolt és égetett padlóburkolat, biztonsági, lúgálló ipari- és műgyanta padlók, kemény
felületek, beton - használható.
Gres - lapok speciális tisztítószere. Látványosan tisztít. Lúgérzékeny felületekre, (linóleum, mészkő, márvány, stb.) és felületkezelt burkolatokra nem használható.